A2_194 návrh pozadí light 3Exkluzivní tantrický zážitek KRÁLOVNA zahrnuje možnost masáže jóni. A 120 _slider klasika zenaDopřejte si královské hýčkání, objevte v sobě bohyni, prožijte sama sebe do hloubky!

Čeká vás probuzení všech šesti smyslů – něžné, vzrušující doteky, omamná vůně esenciálních olejů, tlumené světlo svíček, smyslná hudba, příjemné hlasy, sladká chuť ovoce nebo čokolády a váš právě probuzený šestý smysl pro vaši vnitřní krásu a tantrické mystérium…

Poznejte sama sebe v jiném světle a nechte rozmazlovat královnu, která ve vás dřímá! Nechte se vtáhnout do kouzelného a oduševnělého světa za doprovodu okouzlující masérky nebo charismatického maséra:

  • po úvodním občerstvení si vyzkoušíte uvolňující meditaci a techniku společného dýchání pro hlubší vzájemné naladění
  • samotná tantrická masáž začíná velice jemným a něžným hlazením celého vašeho těla
  • smyslné dotyky postupně získávají na intenzitě a vzrušivosti a probudí k novému životu každou buňku vašeho těla
  • vaše pozornost se spojí s vaším tělem a vy tak vstoupíte do proslulého Přítomného Okamžiku – do pravdivosti a skutečnosti svého prožívání
  • Do této nadstandardně dlouhé masáže (2,5 hodiny) může být na vaše přání zahrnuta i masáž jóni – masáž vašeho „posvátného místa“.

Důležité! Bude záležet jen na vás, jak se budete v danou chvíli cítit a zda k masáži jóni dáte svému masérovi (nebo masérce) závěrečné svolení. Je pro nás důležité, abyste se cítila bezpečně a uvolněně. Vždy můžete říci „to už ne“ nebo „to ještě ne“…

Stále hlubší pocity relaxace, harmonie a jemného vnitřního vzrušení vás budou postupně nabíjet energií, která vás bude stále znova unášet na vlnách menších či větších orgasmů až k extázi. To vše se zachováním sexuální energie, bez vybití nebo frustrace. Pouze čisté, tantrické orgasmy v celém vašem těle nebo jeho různých částech. 

Po masáži dostanete prostor pro otázky a odpovědi o tantře a váš masér nebo masérka se tak na chvíli stane vaším soukromým tantrickým zasvětitelem.

 

Co je jóni? 

Jóni je tantrické označení ženských genitálií a je k ní přistupováno s nejvyšší úctou. Odborná masáž jóni má blahodárné účinky na vaše celkové zdraví, protože odblokovává stresy, napětí, zábrany a otevírá vás větší vnímavosti ke smyslným tělesným prožitkům, ale i duchovnu a tak zvaným tantrickým orgasmům, které rozeznívají do krásných vibrací celou vaši bytost.

Jóni znamená v překladu ze sánskrtu posvátné místo. Jóni je, poeticky řečeno, branou k duši ženy. Stejně jako například při reflexní masáži chodidla, tak se i při masáži reflexních zón v jóni uvolňují s nimi spojené odlehlé části těla, ale v neposlední řadě i emoce. Citlivá masáž jóni rozpouští stres, napětí a různé psychické blokace a zábrany. Umožňuje ženě otevřít se radosti, potěšení z dotyku, ale i extázi, tantrickým orgasmům a hlubšímu sebepoznání.

Při tantra masáži Královna dbáme na to, aby nedošlo k energetickému ochabnutí, které by vedlo k nechuti ženy v masáži pokračovat. Naopak sledujeme zachování erotických energií a jejich neustálé, orgastické proudění v celém těle nebo jeho částech. Tento prožitek ve vás zanechá krásné stopy ještě dlouho po masáži.

Více o našem přístupu k jóni a lingamu si můžete přečíst v našem článku Náš přístup k lingamu zde.